Beste kandidaat sponsor,

We stellen u graag in een notendop onze fusieclub Gent-Oost Eagles voor. In 2016 besloten BBC Melle Vogelhoek en Modu Destelbergen-Lochristi om de handen in elkaar te slaan en zo een groter draagvlak te creëren voor een gezonde basketbalclub met de nodige ambities qua jeugdopleiding.

Deze fusie zorgde ervoor dat we ondertussen tot de 3 grootste clubs van de regio behoren met meer dan 520 leden, waarvan ongeveer 380 actieve spelers.
We brengen 5 seniorenploegen (4 heren en 1 damesteam) en daarnaast ook nog 24 jeugdploegen in competitie en dit zowel op provinciaal als landelijk niveau.

Onze sporthal in Melle runnen we volledig in eigen beheer (zaal en bar) en ook in de gloednieuwe sportcomplexen Bergenmeers (Destelbergen) en Ter Wallen (Merelbeke) zijn onze teams sedert enkele jaren actief.

Het spreekt voor zich dat het niet evident is om elk jaar de nodige progressie te maken gezien de steeds hoger wordende werkingskosten. Daarom zijn we ook continu op zoek naar mensen met een hart voor sport die onze club op één of andere manier kunnen ondersteunen. Dit kan zowel op financiëel als logistiek vlak. Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat deze steun ook een mooie return kan opleveren voor uw bedrijf of onderneming.

Onze website telt dagelijks 150 bezoekers terwijl onze Facebook-pagina met meer dan 1200 likes een frequent geraadpleegd medium is. Ook op onze Instagram pagina stevenen we af op meer dan 1000 volgers.

We zouden het erg fijn vinden mocht u onze mogelijkheden doornemen en wie weet kunnen we met onze club bijdragen aan het positieve imago van uw bedrijf of onderneming. U heeft de keuze tussen 4 vastgelegde formules, maar even goed zoeken we samen naar een sponsoring op uw eigen maat.

Namens het bestuur alvast van harte bedankt voor uw interesse in onze club.

Cedric Gekiere - voorzitter


Aantal leden
: 560
Aantal spelende leden: 380

Geografische spreiding leden: Melle, Merelbeke en Gentbrugge leveren het meeste van onze leden aan. Op de voet gevolgd door Heusden, Destelbergen, Lochristi en Gent.

Leeftijd van onze leden:


Gekiere Cedric
HUB Network & Partnerships: HUB Netwerk
Gekiere Jean-Marie
HUB Network & Partnerships: HUB Netwerk
Vermeulen Toon
HUB Network & Partnerships: Captain
Trooper
Sponsors

  

Kalender
Social media

  

© website powered by Twizzit.com